Postavke
kolačića

U Gospiću otvoren STOP SHOP maloprodajna lička shopping oaza

U Gospiću je svečano otvoren maloprodajni lanac STOP SHOP koji kroz svoju raznoliku ponudu objedinjuje kvalitetu i pristupačnost na jednom mjestu.

To je sedmi hrvatski STOP SHOP, te je tako i Gospić nakon Osijeka, Valpova, Ludbrega, Našica, Kaštel Sućurca i Velike Gorice dobio svoju maloprodajnu shopping oazu.

Novi STOP SHOP na ulazu u Gospić ima 12 trgovina i caffe bar, a sa svojih 8,300 m2 i bogatom ponudom zakupaca zadovoljit će potrebe svih posjetitelja. Artikli široke namjene – odjeća, obuća, kućne potrepštine, oprema za djecu, artikli za kućne ljubimce, samo su dio asortimana koji kupce očekuje u novom STOP SHOP-u.

Osim gradonačelnika Grada Gospića, Karla Starčevića, svečanom otvorenju prisustvovao je i župan Ličko senjske županije Ernest Petry, Joško Piteša, predstavnik STOP SHOP-a za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci koje je povodom otvorenja dočekao niz pogodnosti i zabavnih aktivnosti za najmlađe.

Na ulazu u Gospić praktično je počeo živjeti mali grad koga je prvog dana posjetilo tisuće ljudi.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Zelena čistka

I ove godine organiziramo Zelenu čistku. Pridružite nam se 06.travnja (subota), u čišćenju naše općine. Prijaviti se možete na broj 0993714790 (SMS, WP, Viber). Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video