Postavke
kolačića

U Gospiću predstavljanje projekta Lička kapa

Danas će u Gospiću biti predstavljanje projekta Lička kapa – jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Projekt će biti predstavljen u 17 sati u RAISE Youth centru, Zagrebačka ulica 35, Gospić.

Cilj projekta Lička kapa je jačanje kapaciteta OCD-ova kako bi mogli funkcionirati u kriznim situacijama te provoditi aktivnosti koje su prilagođene lokalnim problemima. To će se postići kroz različite edukacije koje će usavršiti i nadograditi njihovo već postojeće znanje o tome kako provoditi projekte te razviti usluge i sadržaje kako bi mogli što učinkovitije djelovati za dobrobit lokalne zajednice. Ciljana skupina projekta su OCD-ovi, a krajnji korisnici članovi udruga, drugi lokalni OCD-ovi, volonteri udruga, djeca s posebnim potrebama i njihove obitelji te lokalna zajednica.

//Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u iznosu 385.921,62 kn (85%) / 51.220,60 EUR i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 68.103,82 kn (15%) / 9.038,93 EUR//.

Podijelite sadržaj
Play Video

Proljeće u kampu Korana

Pripremili smo posebnu ponudu za jedinstveni svibanjski odmor u idiličnom Kampu Korana. Probudite se u prekrasnoj drvenoj kućici, zakoračite u zelenilo proljeća, uživajte u dužim

Podijelite sadržaj
Play Video