U Gospiću proslava rođendana Nikole Tesle

U sklopu obilježavanja 165. obljetnice rođenja Nikole Tesle i ove godine priređeno je mnoštvo sadržaja kako bi nas podsjetilo na činjenicu da je u Lici rođen jedan od najvećih svjetskih inovatora Nikola Tesla. I ove godine očekuje nas svjetlosni spektakl u Gospiću i okolici gdje će građani i posjetitelji moći vidjeti laser show, izvanredne svjetlosne efekte koji će prošarati nebo iznad grada, uz bogat program na glavnom gradskom Trgu Stjepana Radića. Pod obojenim svjetlosnim snopovima bit će osvijetljene i sve zgrade koje su na bilo koji način vezane za život Nikole Tesle u Gospiću, a Memorijalni  centar Nikola Tesla u Smiljanu 10.07. svim posjetiteljima omogućuje besplatan ulaz.


S početkom u 21.00h ispred novoizgrađenog Trga Nikole Teslemodni dvojac ELFS održat će promociju T- shirt majica- ltd edition From Smiljan by ELFS.

Ideja za suradnju s modnim dvojcem ELFS i ostvarenje ovog projekta nastala je u želji da se posjetiteljima Teslinog rodnog mjesta pruži mogućnost ekskluzivne memorije koja je funkcionalna, suvremena, korisna te izvrstan podsjetnik na doživljaj genijevog zavičaja.

Ova limitirana kolekcija, dizajnirana za Memorijalni centar „Nikola Tesla“, osim promocije Centra ima i humanitarno obilježje. Sav ostvareni prihod od prodaje namijenjen je u humanitarne svrhe za Banovinu. U ime čovjeka koji je svojim radom doprinosio dobrobiti čovječanstva.

Promocija ove ekskluzivne kolekcije dio je programa Tesla Power of Lights, gdje vas očekuje zanimljiva plesna točka Traumatic Lights-led acro duo i Laser show, nakon čega će u atriju KIC-a uslijediti HOUSE PARTY , a publiku će zabavljati velikani elektronske glazbe  hrvatski DJ FELVER , a iz Njemačke nam u Gospić dolazi IAN POOLEY.

Proslavimo Teslin rođendan zajedno!

Podijelite sadržaj