Postavke
kolačića

U Karlobagu iz stoljenog samostana franjevaca HDZ krenuo u pobjedu na lokalnim izborima

U Karlobagu je jučer održan radni sastanak izbornog stožera HDZ-a za općinu Karlobag na kojemu je nazočio i kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry.
Dobrodošlicu u Karlobag poželio predsjednik OO HDZ-a Karlobag Ivan Tomljenović – Mima dajući podršku kandidatu Ernestu Petryju uvjeren da će Ličko senjska županija dobiti župana koji biti od pomoći u razvojnim projektima općine Karlobag.
Voditelj izbornog stožera HDZ-a Karlobag Boris Smojver prezentirao je sve predizborne aktivnosti izbornog stožera po biračkim mjestima na području općine Karlobag gdje HDZ uživa u nizu izbornih ciklusa veliku podršku građana.
Petryjevu kandidaturu u Karlobag došli s u podržati i saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević i predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ Marijan Kustić koji nisu dovojili da će i općina Karlobag i Ličko senjska županija imati HDZ-ove pobjednike na lokalnim izborima.
Ernesta Petryja predstavio je program rada i smjernice budućega djelovanja iz kojih je vidljiva briga o općini Karlobag kao i senzibilitet za pomoć u rješavanju problematike s kojom se susreću stanovnici općine. Petry je rekao da će mu fokus biti razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta.
„Zalagat ću se za snažni gospodarski razvitak i to na način osnaživanja kroz djelotvorno pokretanje kapitalnih i infrastrukturnih projekata, a sve u cilju stvaranja preduvjeta za stvaranje novih radnih mjesta što bi direktno utjecalo na sprečavanje odljeva stanovništva.
Podržati ću projekte lokalnih samouprava te poticati investicijske projekte u suradnji s Vladom RH” , istaknuo je između ostaloga Petry.


Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video