Postavke
kolačića

U Lovincu jubilarni deseti Dani sira i krumpira

Tradicionalna izložbeno-prodajna manifestacija Dani sira i ličkog krumpira održat će se u Lovincu 16. i 17. rujna 2023. godine. Ovogodišnje izdanje posebno je značajno jer obilježava desetu godišnjicu manifestacije.

Više od 40 izlagača predstavit će svoje proizvode, od krumpira i sira do raznih drugih delicija. Posjetitelji će imati priliku degustirati i kupiti proizvode, a za zabavu će se pobrinuti voditelj Darko Janeš, HKUD „Degenija“ iz Gospića, HKUD „Vrilo“ Lovinac sekcija „Pilići“, Tamburaški sastav Plitvički bećari, te Grupa Vista iz Zadra.

Gastronomske delicije pripremit će Angelus catering, koji će zajedno s ostalim izlagačima na štandovima osigurati da posjetitelji uživaju u raznovrsnim okusima i da nitko ne ostane gladan.

Za najmlađe su organizirane razne igre, napuhanac, face painting i radionica zmajarenja. Također, u sklopu manifestacije održat će se i biciklijada “Srce Velebita”, s turama koje su lagane i srednje teške.

Za one zainteresirane za biciklijadu ‘Srce Velebita’, kotizacija za sudjelovanje iznosi 10€. Prijave, uplate i registracija mogu se obaviti do 14. rujna na info pultu, gdje će biti moguće i podizanje sudioničke vrećice, kao i kupovina majica i suvenira. Sve ture kreću ispred KIC-a u centru Lovinca u vremenskom okviru od 9 do 9:30h. Ovo je odlična prilika za testiranje biciklističkih vještina na posebnom poligonu spretnosti.”

Manifestacija počinje u 11 sati.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video