U NP Plitvička jezera slavili Dan turizma

Cijeli svijet slavi Dan turizma, proslavio ga je na Ulazu 1 Nacionalni park Plitvička jezera. Slavili su ljepotu prirode, kulturno bogatstvo i gastronomsku raznolikost kraja.

Kulturno umjetničko društvo “Izvor Rakovica” oduševilo svojim izvedbama i predstavama koje su nam približili tradiciju i kulturu našeg kraja na jedinstven način. Naša draga maskota Medo obradovala je sve posjetitelje, šireći osmijeh i veselje gdje god je prošao. Restoran “Lička kuća” pripremio je posebne degustacije lokalnih proizvoda koji su očarali sva osjetila. Hvala svima koji su nam se pridružili u uživanju u okusima naše regije. Naši informatori, turistički vodiči i prezentatori Parka bili su tu da odgovore na sva vaša pitanja, podijele korisne informacije i provedu besplatna vođenja u tri termina. Nadamo se da ste naučili mnogo toga novo o našem predivnom Parku.

Hvala vam svima što ste bili dio ovog posebnog dana. Svjetski dan turizma nas podsjeća na važnost putovanja, istraživanja i očuvanja ljepota koje nas okružuju. Nadamo se da ćemo vas uskoro ponovno vidjeti u našem Parku i podijeliti još mnogo nezaboravnih trenutaka, ističu u NP Plitvička jezera.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video