U isčekivanju primopredaje vlasti u županiji

Sve je spremno za primopredaju vlasti u Ličko senjskoj županiji.

Novi župan Ernest Petri sutra točno u podne sa zvonom crkve gospićke katedrale sa svojim timom preuzeti će odgovornost za budućnost Ličko senjske županije.

Sutra u podne će biti ispisana povijest, jer nakon 20 godina političke gubernije, terora jednog čovjeka Ličko senjska županije okreće novu stranicu, pa i onu stranicu da stiže i mir, jer posljednjih 20 godina Ličko senjska županija je živjela u nemiru, podjelama, svađama.

Novi župan još u kampanji je obećavao da će početi odmah početi raditi na pomirenju podjeljenog i posvađanog naroda, što je glavni preduvjet za bilo kakvi drugi promjena i razvoja, posebno onaj gospodarski koji mora biti glavni u fokusu rada novog župana, od koga se prvenstveno očekuje da ništa ne radi što je njegov prethodnik radio, jer to je ružna prošlost koju svatko želi što prije zaboraviti.

LJEPOTAMA LIČKO SENJSKE ŽUPANIJE NEMA KRAJA

Očekuje se da nacionalni mediji napokon “sjaše” sa najljepše hrvatske županije jer dosta se od Like i Ličko senjske županije radilo na projektu “regija slučaj”.

Sazrijeva vrijeme da Lika i Ličko senjska županija prezentira svoju ljepotu, svoje bogatstvo, jer ima što. Zato je odgovornost novog župana i nove županijske vlasti u sinergiji gradova i općina velika da se Ličko senjska županije otvori svijetu i da se na Kapeli i Svetom Roku napokon otvore veliki prozori.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Gospić još čeka povjerenika

Gospić i dalje čeka Vladina povjerenika, koji će stajati na čelu glavnog ličkog grada do izvanrednih izbora za gradonačelnika. Povjerenika imenuje Ministarstvo uprave, a u

Podijelite sadržaj
Play Video