Postavke
kolačića

U okviru EIT Health projekta po peti puta zaredom Sveučilište u Zagrebu organizira Inovacijski dan  (EIT HEALTH INNOVATION DAYS (i-Days)), program razvoja inovacija u koje žele uključiti velik broj studenata i doktoranada.

Ove godine program će biti organiziran:    

 25. listopada 2023. – On line priprema; 17:00 – 19:30

 26. listopada 2023. – Radionica:  8:30 – 19:30

Lokacija: Sveučilište u Zagrebu; Radoslava Cimermana 88,


Innovation Days (i-Days) inicijativa je EIT Health zajednice znanja i inovacija koja se provodi tijekom listopada i studenoga na preko 30 EIT Health partnerskih lokacija u Europi, čime se i Sveučilište u Zagrebu priključuje društvu najboljih europskih sveučilišta, a sve s ciljem promocije inovacija u području zdravlja, zdravstvene skrbi i zdravstvenog sustava.

Izazove će predstaviti vrhunskih stručnjaci i znanstvenici, a mentori pomažu s praktičnim alatima za inovacije, pristupom rješavanju izazova (design thinking metodologija) i predstavljanje ideja (pitching).

Program je namijenjen za sve studente preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija, doktorande i postdoktorande, koje zanimaju inovacije u zdravstvu.

Prijave za natjecanje su već otvorene:

Više informacija o natjecanju na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama i EIT Health organizacije: https://eithealth.eu/programmes/i-days/

Eventualna pitanja pošaljite na iday@unizg.hr

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video