UDBAŠKI : Dabo Karaha dočepao se izbornih lista u Novalji i vrbuje birače koji nisu izašli na izbore

Ante Dabo Karaha krenuo je u grčevitu borbu za opstanak na mjestu gradonačelnika Novalje. Lažne ankete o velikoj pobjedi u prvom krugu su pale u vodu, sada se udbaškim metodama radi da se pobjedi u drugom krugu.

Prema provjerenim informacijama Ante Dabo je kao i Darko Milinović u Gospiću se dočepao spiskova birača u Novalji i došao do podataka tko nije u prvom krugu izašao na izbore.

Operacija vrbovanja birača u Novalji koji nisu izašli glasati u prvom krugu traje.

Prema neslužbenim informacijama izborni popisi glasača prenoćili su u kasi pročelnice Ivane Kurilić pa je Dabe Karahe kum Miro Kolobarić preslikao biračke spiskove i došao do dragocjenih podataka tko nije glasao na izborima i krenulo je obilaženje birača i nuđenje svega i svačega za glas.

GLASAČI UZNEMIRENI, PITAJU SE ODAKLE NETKO ZNA DA NISU GLASALI

Navodno se za izlazak na izbore i glas za Dabu Karahu nudi 300 kuna, no informacije govore da su oni kojima se kuca na vrata uznemirani sa pitanjem odakle nekome informacija da nisu izašli na izbore, a zanimljiv je jedan odgovor kada je zvalo jednu gospođu da nije u prvom krugu izašla na izbore i da izađu u drugom.

Ja ako budem glasala ja ću glasati za Ivana Dabu Đona, odgovorila je gospođa pa je razgovor brzo završio. Tako se ispostavlja da se Ante Dabo Karaha bavi udbaškim poslovima, a još su svježa sjećanja kada se umjesto spiskova birača 2013.godine dočepao komunističkog kartona župana na odlasku Darka Milinovića.

Svi su tada postavljali jedno pitanje kako se dočepao. Dabo tu tajnu nije otkrio niti samom Milinoviću .

Sada se otkriva da su pripreme za kopiranje biračkih spiskova u Novalji bile planirane, jer je Karaha prodao javnosti foru da po lažnim naručenim anketama prolazi u prvom krugu, dok je znao da će ići u drugi krug.

Mozak operacije kopiranja biračkih spiskova je od Karaha kum Miro Kolobarić šef komunalnog redarstva u Novalji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Počelo zimsko računanje vremena

S godišnjim ciklusima promjene vremena, jesen nam, osim opadanja lišća s drveća i hladnije temperature, donosi i pomalo kontroverzno pomicanje sata i zimsko računanje vremena

Podijelite sadržaj
Play Video