Postavke
kolačića

Udbina očekuje odličnu suradnju sa Ličko senjskom županijom i novim županom

Općinski odbor HDZ-a Udbina održao operativni radni sastanak općinskog izbornog stožera na kojem je nazočio kandidat HDZ-a za Ličko senjskog župana Ernest Petry.
Na sastanku je nazočio povjerenik OO HDZ-a Udbina Josip Seuček te članovi općinskog izbornog stožera kao i saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević, državni tajnik Sanjin Rukavina, voditelj županijskog izbornog stožera Ivica Radošević i kandidat za gradonačelnika Gospića Mario Stilinović.
Kako je istaknuto HDZ u Udbini se priprema za predstojeće lokalne izbore i očekuje ponovni izbor Josipa Seučeka za načelnika Općine Udbina.
Naglašeno je da će članovi i simpatizeri HDZ-a sa područja općine Udbina kao i do sada dati maksimalan doprinos kako na općinskoj tako i na županijskoj razini, a ujedno su izrazili potporu kandidatu za župana Ernestu Petryju.
Naglašena su očekivanja kvalitetne buduće suradnje Općine Udbina s Ličko-senjskom županijom, koja je do sada neopravdano izostajala.
Ernest Petry, kandidat za župana istaknuo je da će fokus njegova rada biti razvoj gospodarstva, investicijskih ulaganja u svrhu stvaranja preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, povlačenje sredstava iz EU fondova za potrebe mnogobrojnih OPG-a koji su brojni na području općine Udbina, istaknuvši da će suradnja između županije s općinom Udbina ubuduće biti na partnersko prijateljskoj razini uz oslanjanje na kvalitetnu i produktivnu suradnju s ministarstvima i Vladom RH, posebno sa ministarstvom poljoprivrede jer je općina Udbina naslonjena na razvoj poljoprivrede.

Podijelite sadržaj
Play Video