Postavke
kolačića

Uređuje se školsko igralište u Švici

Ličko-senjski župan Ernest Petry i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac potpisali su Ugovor o sufinanciranju izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina za provedbu projekta “Uređenje i opremanje višenamjenskog školskog igrališta u Područnoj školi Švica”, područje grada Otočca. 

Procijenjena vrijednost projekta je 1.058.840,61 kuna, od kojega iznosa Ministarstvo turizma i sporta sufinancira projekt s 542.126,39 kuna, dok će Ličko-senjska županija sufinancirati izgradnju igrališta s dodatnim iznosom od 516.714,22 kuna. Projekt bi trebao biti završen do 1. ožujka 2023. godine.

Nakon potpisivanja Ugovora, župan Petry je kratko izjavio da se i na ovaj način može uočiti da Ličko-senjska županija ulaže maksimalne napore u cilju osiguravanja financijska sredstva kako bi se ulaganja izvršavala disprezivno po cijeloj županiji, kao i da svako ulaganje u sportsku infrastrukturu i mlade jamči revitalizaciju opstojnost i održivosti života na području županije.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video