Uskoro u Gospiću Festival mode i ljepote “Fashion Style”

Škola za manekene RS Fashion modelling iz Zagreba uskoro organizira u Gospiću festival mode i ljepote “Fashion Style”.

Škola za manekene RS Fashion modelling s voditeljicom Senkom Rupić, bivšom manekenkom i aktualnim modelom, organizira modne radionice za djecu i mlade od 7- 17 godina , na području sjeverozapadne i središnje Hrvatske gdje ih educira pravilnom hodu, držanju tijela i podizanju svijesti o vlastitoj osobnosti.

Festival mode i ljepote “Fashion Style” , zamišljen je kao svojevrsna platforma promocije i predstavljanja mladih novih, talentiranih modela, lica na području modellinga i promocije hrvatskog proizvoda kroz predstavljanje vrsnih kolekcija hrvatskih modnih dizajnera.

Tom prilikom dizajneri bi se predstavili kolekcijama sa kompletnim out-fitom (modni detalji – torbice, naočale i sl., frizure i make up).

Uz manekene ( djecu grada Gospića i okolice ) nastupili bi i manekeni iz Zagreba i Zagorja, međuu njima i modeli sa osvojenim  titulama izbora Teen Top Model 2021. Uz modni program “Fashion Style “, bi kao iznenadjenje večeri ugostio i poznatu glazbenu zvijezdu,  dodatni dašak glamura i zabave. 

Festival mode i ljepote Fashion Style održat će se krajem svibnja u hotelu “Ana” u Gospiću gdje će se održavati i škola za manekene polaznika RS Fashion modelling, dječaci i djevojčice, mladići i djevojke od 7-17 godina, koji će svoje prve modne korake imati prilike upravo pokazati na glamuruznom festivalu mode i ljepote.

Škola za manekene održavati će se svakog utorka od 18 do 19 sati hotel “Ana” Gospić.

Prijave na mob 092 2398993 i 095 5744620

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Martinja u Novom Vinodolskom

Novi Vinodolski, grad je bogate povijesti, a može se pohvaliti dugom kulturom vina i vinogradarstva. U subotu, 11. studenog u Domu kulture s početkom u

Podijelite sadržaj
Play Video