Postavke
kolačića

Uskrs u Arsenalu s Petrom Grašom

Jedinstveni vokal naše scene, neponovljivi Petar Grašo, tradicionalno dolazi u kultni Arsenal
09. travnja 2023.
 godine s početkom u 22:00 h kako bi zadarskoj publici uljepšao i ovaj Uskrs!

Petar Grašo jedan je od najpoznatijih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora naših prostora te je ponosni vlasnik gotovo svih važnijih glazbenih nagrada u regiji što je samo potvrda njegovog uspjeha. Njegovi nastupi u našem Arsenalu poznati su kao raskošan koncertni spektakl visoke produkcije za koji se uvijek traži ulaznica više.

„Volim i postojim“, „Ako te pitaju“, „92“, „Uvik isti“, „Ko nam brani“, „Moje Zlato“ samo su neki od hitova iz bogate karijere Petra Graše u kojima ćete moći uživati 09. travnja, na sam dan Uskrsa! Proslavite blagdan uz Vaše najdraže, provedite večer isprepletenu pozitivnom energijom i otkrijte iz prve ruke zbog čega ovaj glazbenik nosi epitet „miljenik publike“. Sigurni smo da će ova glazbena poslastica istinski uljepšati Uskrs svima koji se odluče tu veličanstvenu večer provesti u čarobnom ambijentu povijesnog zadarskog Arsenala.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice za ovaj koncertni spektakl.

Ulaznice kupljene u Arsenalu i hotelu Ilirija do 04. travnja 2023. ostvaruju popust od 15%.
Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod. 30.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video