UZBUĐENJE NA VRHUNCU Slobodna Lika nakon 12 godina u županijskim dvorima

Slobodna Lika će sutra nakon 12 godina opet biti u županijskim dvorima, sjedištu Ličko senjske županije u Gospiću. 4380 dana nismo tamo zalazili, znali smo da nismo poželjni, da smo imali obilježje neprijatelja. Na dijelu je bilo javno degradiranje.

To smo cijenili i poštovali, jer imali smo drugih vijesti.

Bili smo više od jednog desetljeća izbrisani iz kalendara pozivnica za medije, zaposlenici, sluga koji da se odvažio poslati nam poziv kada bi Gubernator doznao da je poslao bila bi metla. U 12 godina nismo zato dobili niti jedan službeni poziv, pa smo istini je priznati zaboravili kako izgledaju iznutra županijski dvori, kabinet župana iz koga su više od jednog desetljeća tokareni prljavi tekstovi protiv svih neprijatelja, pa tako i protiv Slobodne Like.

Živo nas zanima kako danas kada je Gubernator pao izgleda ta “jazbina” koje je trebala biti servis svim građanima, dvori.

Doduše, nije nam smetalo što nismo dobivali pozive, čak štoviše nam je odgovaralo jer iako nismo bili tamo uvijek samo znali iz prve ruke što se događalo. Ovom priliku dijelimo zahvalu našim doušnicima, na uvijek dobrim informacijama, koje su gotovo 100 posto uvijek bile točne, što svjedoči da gotovo nikada Gubernator i sluge nisu ništa demantirale. Pokušavali smo pisati službene upite, no i oni su završavali u kosu za smeće.

Podijelite sadržaj