VALENTINOVO Poklonite Lika Quality paket i pokažite svojim najmilijima koliko ih volite

Bliži se dan zaljubljenih, a kako nekom najjednostavnije reći da ga voliš nego pokloniti mu mali znak pažnje.

Neka ovog Valentinova to bude Lika Quality poklon paket, paket prepun domaćih proizvoda u čiju je proizvodnju utkano toliko ljubavi.

Klaster Lika Destination i Poljoprivredna zadruga Lika Coop ovog su puta kreirali Lika Quality poklon pakete posebno za muškarce posebno za žene upravo povodom Valentinova.

Poklon paketi  za žene kreirani su od kozmetičkih proizvoda, suvenira i slatkih namirnica dok su paketi za muškarce kreirani od suvenira, sira i rakije.

Lika Quality proizvodi proizvedeni su na području destinacije Lika, od pomno biranih sastojaka i s uporištem u tradiciji, a lokalni proizvođači inspirirani  upravo ljubavlju prema ličkoj tradiciji marljivo i pomno izrađuju autohtone proizvode vrhunske kvalitete kako bi Vam približili predivnu ličku prirodu i tradiciju.

Lika Quality poklon pakete možete naručiti online na službenoj web stranici Klastera Lika Destination: https://www.lika-destination.hr/lika-quality-pokloni/.

Osim toga kupnjom Lika Quality poklon paketa potičete rad malih proizvođača te proizvodnju lokalnih proizvoda.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video