Velika pobjeda supružnika Pere i Dražene Aračić, Dražena je imenovana za v.d. ravnateljicu škole

Završila je prva borba za prevlast u OŠ u Korenici. Dosadašnja ravnateljica Dražena Aračić je izabrana za vršiteljicu dužnosti, što mnogi tumače da je velika pobjeda njezina supruga Pere Aračića vlasnika portala Lika plus koji danima pisao i promovirao vršiteljicu dužnosti ravnatelja podijeljene i politizirane škole u kojoj se radi što se nigdje ne radi na sramotu hrvatskog školstva. Mnogi u Korenici drže da je izbor Dražene Aračić pljuska školstvu u Korenici. Suprug od v.d.ravnateljice Pero Aračić danima slavi na portalu veliku “pobjedu”.

Likaplus portal upravo saznaje da je na sjednici Školskog odbora koji ima 7 članova , 3 člana ispred Županije :Niko Stipić, Katarina Kukuruzović i Josipa Matanić, a ispred Vijeća roditelja Goran Jurković, a ispred učitelja i radnika Škole Nikolina Medaković, Aleksandra Majetić i Ivana Ivančević došlo do preokreta.
Naime, likaplus portal je dobio informaciju da će Županija imati svojeg protukandidata za v.d ravnatelja, nismo odmah znali o kome se radi, ali sa 99% sigurnošću smo mogli pogoditi da se radi o pedagoginji Željki Uremović. To se i obistinilo! Predstavnici ispred Županije  su predložili Željku Uremović, a predstavnici učitelja i radnika Škole aktualnu ravnateljicu  Draženu Aračić.Za ravnateljicu Draženu Aračić glasovalo je 4 člana, a za Željku Uremović 3 člana Školskog odbora. Večeras je slavlje kod učitelja( osim njih troje), zvone telefoni, mobiteli, poruke idu brzinom svjetlosti…Svi zovu. Zovu roditelji, sretni i presretni jer ostaje ona koja je zaslužila  voditi školsku ustanovu i koja dobila i priznanje iz Slovenije da sudjeluje na 3.međunarodnom kongresu prosvjetnih djelatnika (od Amerike do Europe) i da održi predavanje : “Njegovanje domoljublja u Oš dr Franje Tuđmana.”, napisao je slavodobitno Pero Aračić. Saga oko izbora ravnatelja u OŠ u Korenici završiti će raspisivanjem natječaja za novog ravnatelja.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Tmurni i kišoviti dani

Iako je tmuran i kišovit dan, iskoristite ga maksimalno za dobar odmor ili umor – ako ćete se rekreirati hodanjem, trčanjem, bicikliranjem ili ćete se

Podijelite sadržaj

Kosinj konzalting

Dana 15. studenog 2023. s početkom u 18,00 sati predstavljanje knjige dr.sc. Ivana Mancea. Knjigu će predstaviti: prof. dr.sc. Josip Jurčević, dr.sc. Krešimir Bušić, vlč.

Podijelite sadržaj
Play Video