VELIKA PROMIDŽBA Spot Miss Universe Hrvatske, Andree Erjavec snimati će se u ljepotama Ličko senjske županije

U kabinetu župana Ličko-senjske županije, Ernesta Petryja danas je održan sastanak na kojem su prisustvovali Marija i Vladimir Kraljević, vlasnici hrvatske licence za Miss Universe.

Sastanku je nazočila i zamjenica župana Jasna Orešković-Brkljačić, gradonačelnik Novalje Ivan Dabo, direktor TZ Ličko-senjske županije Ivan Radošević kao i direktori gradskih turističkih zajednica: Viktorija Rogić iz Otočca, Viktor Samaržija iz Senja, Nikolina Krpan, ravnateljica Memorijalnog centra Nikola Tesla iz Smiljana, te predstavnici Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Raspravljalo se o odabiru destinacija unutar Ličko-senjske županije koje bi poslužile kao kulisa za snimanje promidžbenog spota ovogodišnje Miss Universe Hrvatske, Andree Erjavec iz Perušića. Prepoznatljive znamenitosti kao što su Perušić, slapovi Plitvička jezera, Memorijalni centar Nikola Tesla, Velebit, Novalja, Lunjski maslinici, utvrda Nehaj i rijeka Gacka bit će nezaobilazne lokacije u spotu.

Ovaj projekt i spot omogućit će iznimnu svjetsku promidžbu Ličko-senjske županije.

Andrea Erjavec, 23-godišnja studentica pete godine razredne nastave na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, odsjek Petrinja, okrunila se titulom Miss Universe Hrvatske 3. svibnja 2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Erjavec će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe koji će se održati u El Salvadoru sredinom prosinca.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video