Postavke
kolačića

Veliki dar HNS-a Gospiću, igralište sa umjetnom travom

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, izvršio je primopredaju novog igrališta s umjetnom travom u sklopu stadiona Balinovac Nogometnog kluba Gospić ’91.

Prvi čovjek krovne organizacije hrvatskog nogometa predvodio je danas delegaciju HNS-a, koju su činili i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš, operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević te stručna suradnica u odjelu marketinga Iva Vilenica, a svečanoj primopredaji novog terena prisustvovali su i gradonačelnik Gospića, Karlo Starčević, zamjenica gradonačelnika, Kristina Prša, župan Ličko-senjske županije Ernest Petry te predsjednik Nogometnog kluba Gospić, Dario Radošević.

U GOSPIĆU OTVOREN 12 TEREN S UMJETNOM TRAVOM

“Drago mi je da otvaramo devetnaesti teren s umjetnom travom, a posebno me raduje što je to u Gospiću, u mojoj Ličko-senjskoj županiji. Uvjeren sam da će teren uvelike pridonijeti kvaliteti treniranja, a da će djeca istinski uživati u nogometnim radostima. Ljudima u Nogometnom klubu Gospić želim puno uspjeha u radu, Hrvatski nogometni savez uvijek će podupirati ovakve projekte u suradnji s lokalnim samoupravama. Sretan sam što su gradonačelnik i njegovi suradnici imali sluha i podržali ovaj projekt, vjerujem da ćemo i u budućnosti na području Ličko-senjske županije raditi na poboljšanju infrastrukture i otvarati nove terene s umjetnom travom, na kojima će nicati igrači poput Luke Modrića, Ivana Perišića i ostalih Vatrenih”, istaknuo je predsjednik Saveza, Marijan Kustić.

foto: Drago Sopta/HNS

“Unatoč teškim gospodarskim vremenima, Grad Gospić je, uz pomoć Hrvatskog nogometnog saveza, završio još jedan sportski infrastrukturni projekt, na čemu posebno zahvaljujem predsjedniku HNS-a, Marijanu Kustiću. Nadamo se da ćemo i u druge projekte na području Grada Gospića ići zajedno, ovo je potvrda dobre suradnje koja će se nastaviti i u budućnosti. Investicija je vrijedna dva i pol milijuna kuna, predstoji nam još napraviti ogradu oko terena i kad to bude gotovo stavit ćemo teren u funkciju”, rekao je gradonačelnik Gospića Karlo Starčević

“Zahvaljujem se Hrvatskom nogometnom savezu i Gradu Gospiću koji su prepoznali rad našeg kluba, novi teren značajno će poboljšati naše uvjete za rad, pogotovo kad su u pitanju mlađe selekcije. Mislim da će i roditelji biti sretni jer će djeca poslije treninga biti puno manje uprljana od umjetne, nego od prirodne trave”, poručio je predsjednik Nogometnog kluba Gospić ’91, Dario Radošević.

Ove godine su, osim u Gospiću, već otvoreni novi tereni s umjetnom travom u Kustošiji, Krapini, Metkoviću, Novom Marofu i Kutini, nakon što su u 2021. godini otvoreni hibridni tereni u Splitu, Varaždinu i Šibeniku te tereni s umjetnom travom u Dugopolju, Pakracu, Rabu te na zagrebačkim Ravnicama.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video