VELIKO Ličko senjska županija daje novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza

Ličko senjska županija imala je predsjednika Vlade, ministra a uskoro bi mogla imati i predsjednika najvažnije sporedne stvari na svijetu – nogometu, predsjednika Nogometnog saveza Hrvatske.

Na tu istaknutu i važnu nacionalnu funkciju sasvim je sigurno 29.srpnja dolazi Marijan Kustić, dosadašnji Direktor hrvatske nogometne reprezentacije, aktualni predsjednik Skupštine ličko senjske županije i aktualni predsjednik HDZ-a ličko senjske županije.

Kustića bije glas da nikada ne ide grlom u jagode i ide tamo gdje je spreman pobijediti, a čini se po podrški koju je dobio iz nogometnih krugova iz cijele zemlje Super Mario utakmicu je već dobio, što je veliki plus za Ličko senjsku županiju sa svih aspekata pa i onoga da predsjednik Skupštine LSŽ postaje prvi čovjek nogometa u Hrvata.

Kako sam se odlučio kandidirati? Kad sam shvatio da Davor Šuker neće izići na izbore, u razgovorima s predstavnicima županijskih organizacija, uz podršku brojnih klubova, shvatio sam da me mnogi vide na čelu Saveza i da je kandidatura zapravo logičan nastavak moje nogometne priče. Prošao sam sve stepenice, od županijske organizacije do Izvršnog odbora HNS-a. Posljednjih sezona stekao sam puno iskustva na dužnostima direktora natjecanja i infrastrukture, a onda i kao izvršni direktor Saveza, objašnjava Kustić svoju najveću pobjedu i veliko priznanje.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video