Postavke
kolačića

VELIKO PRIZNANJE Nogometni Savez Hrvatske najuspješniji nogometni savez u regiji

Predsjednik Marijan Kustić predvodio je delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza na 11. Međunarodnom sportskom simpoziju “Simposar 2022.” u Sarajevu. 

Kustić je u ime krovne organizacije hrvatskog nogometa primio priznanje za najuspješniji nogometni savez u regiji, a u svoje osobno priznanje za vrhunske rezultate u vođenju Hrvatskog nogometnog saveza. Na simpoziju su sudjelovali i izvršni direktor Tomislav Svetina, koordinator natjecanja Neven Šprajcer i operativni asistent u uredu predsjednika Blago Jakovljević.

– Zahvaljujem se organizatorima na ovim nagradama koje jako puno znače. Drago mi je da smo u regiji prepoznati kao najuspješniji nogometni savez i jedna od najuspješnijih sportskih organizacija, to samo potvrđuje kontinuitet naših rezultata i uspješnog poslovanja. Kraju se bliži još jedna uspješna godina u kojoj su naše reprezentacije napravile značajne rezultatske iskorake, a u kojoj smo u svim segmentima rada Saveza podigli letvicu izvrsnosti na još veću razinu. Mlada U-21 reprezentacija ostvarila je plasman na Europsko prvenstvo, A reprezentacija se plasirala na Final Four Lige nacija, a još nas čeka nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Ne stavljamo pred izbornika Dalića i momčad nikakve imperative, ali svjesni smo naše kvalitete i siguran sam da u Kataru imamo što reći – rekao je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić. 

Simpozij, čiji je direktor i osnivač dugogodišnji sportski novinar Sabahudin Topalbećirević, u Sarajevu je okupio  eminentna sportska imena iz Bosne i Hercegovine i regije.

Marijan Kustić zamijenio je na mjestu predsjednika Davora Šukera, otvorio je savez, koji je bio hermetički zatvoren, pokrenuo projekt da se naprave novi travnjaci, a Hrvatska se prvi put u povijesti plasirala na završni turnir Lige nacija…  Vrlo je aktivan oko izgradnje novog stadiona, a nakon izgradnje Zagreb bi se kandidirao za finale nekog europskog natjecanja…

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video