Veliko srce NK Gospić 91

Poštovani građani,NK Gospić ‘91 u potpunosti se stavlja na raspolaganje za bilo koju vrstu pomoći izbjeglicama iz Ukrajine koje bi trebale doći u naš grad. Herojski Gospić grad. Grad koji vrlo dobro zna kako je doživjeti ovakve ratne strahote i kako je to kad nemaš više svoje igralište, svoju dvoranu, izgubiš svoje prijatelje s kojima si do neki dan navijao za svoj domaći sportski klub u svom gradu. Sve ti jednostavno nestane u trenu. Mi to sve trenutno imamo, oni nažalost više nemaju. Baš zbog toga, naš klub će ukoliko bude potrebno dati svaki centimetar igrališta, naših prostorija, naše opreme, što god treba i koliko god treba da bar malo pomognemo ljudima kojima je naša pomoć itekako sad potrebna. Mi ćemo se snaći, ne brinite, jaki smo dovoljno i ima mjesta za sve. Molimo pojedine aktere koji se u javnosti “brinu” za nas i naše treniranje da prestanu. Snalazili smo se i bez njih sasvim dobro i do sad. Trenirati ćemo kad budemo i koliko budemo mogli(pogotovo po pitanju treniranja u dvoranama), to sad nije prioritet, prioritet su ljudi koji nam dolaze, a mi ćemo pokazati koliko je veliko srce koje kuca na Balinovcu i koliko je veliko srce koje kuca u našem Gospiću. 💙Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu, ali sporedna, ne i najbitnija kad su u pitanju ljudski životi. Tu smo-računajte na nas! 💙NK Gospić ‘91.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Pepelnica – Čista srijeda Večernju svetu misu i obred pepeljenja u 18,00 sati predvodio je župnik don Goran Antunović u suslavlju s don Jurom Ladišićem.

Podijelite sadržaj

Za svakog po nešto…

Sutra, 15.02.2024., u 19h u KICu u Korenici smo domaćini promociji novoga CDa HKUDa Široka Kula koji nam donose zanimljivu prezentaciju iz koje ćete saznati

Podijelite sadržaj
Play Video