Postavke
kolačića

Veliko srce NK Lika iz Korenice i donatora

Nogometni klub Lika 95 Korenica nedavno je uspješno završio svoju aukciju/licitaciju koja je bila organizirana kako bi se prikupila sredstva za mlade nogometaše koji putuju na međunarodni turnir u Hercegovinu u lipnju. Ova hvalevrijedna inicijativa privukla je pažnju ljubitelja sporta i podržavatelja, pružajući im priliku da sudjeluju u akciji.

Jedan od ključnih dijelova ove akcije bio je dres HŠK Zrinjski Mostar iz šampionske godine, potpisan od svih igrača, koji je bio na licitaciji. Sa početnom cijenom od 10€ i minimalnim dizanjem od 10€, sudionici su imali priliku nadmetati se za ovaj poseban dres.

S radošću možemo objaviti da je akcija bila iznimno uspješna, prikupivši ukupno 1010 €. Od tog iznosa, 400 € prikupljeno je putem aukcije, dok je iznos od 610 € doniran. Osim toga, restoran TIME pridružio se inicijativi donirajući lunch pakete za djecu, dodatno doprinoseći humanitarnom cilju.

Ova inicijativa jasno pokazuje snagu zajedništva i podrške lokalne zajednice, stvarajući prilike za mlade nogometaše i potičući ih na daljnji razvoj i uspjehe. Nogometni klub Lika 95 zahvaljuje svima koji su sudjelovali i podržali ovu akciju te se raduje budućim uspjesima i događanjima u zajednici.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video

U Udbini otvoren Srpski kulturni centar

SRPSKO narodno vijeće (SNV) svečano je otvorilo Srpski kulturni centar (SKC) Udbina, centralnu kulturnu (manjinsku) instituciju za taj dio Like, jedan od 40-tak sličnih projekata

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video