VLADA RH POKRIVITELJ jubilarne 25.Jeseni u Lici

Ličko-senjska županija i ove godine organizira najveću gospodarsku manifestaciju u županiji i široj regiji. Jubilarna 25. „Jesen u Lici” održat će od 29. rujna do 1. listopada u Gospiću. Po prvi puta glavni Pokrovitelj biti će Vlada RH. Do sada Sabor RH je držao pokroviteljstvo.

25. JESEN BITI ĆE SLAVLJENIČKA I SA PUNO NOVITETA

Ovogodišnja manifestacija obilježit će značajno priznanje – Vlada RH prvi put u 25 godina postojanja, prihvatila je pokroviteljstvo nad ovim događanjem. Osim Vlade RH, pokroviteljstvo nad manifestacijom prihvatili su Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Ministarstvo poljoprivrede.

Suorganizatori manifestacije su Grad Gospić, Razvojna agencija Ličko-senjske županije – LIRA, Razvojni centar Ličko-senjske županije, i HOK – Obrtnička komora Ličko-senjske županije. Partner u organizaciji je Turistička zajednica Ličko-senjske županije. Sponzori manifestacije su brojni, a detalji će biti objavljeni uskoro.

Manifestacija “Jesen u Lici” prepoznata je diljem Hrvatske i izvan njenih granica. Namjera organizatora je promovirati Ličko-senjsku županiju kao vodeću regiju koja brine o specifičnostima brdsko-planinskog područja, te manifestaciju re-pozicionirati u središnju manifestaciju podrške i promocije visoke kvalitete proizvoda s brdsko planinskih područja.

Očekuje se da će manifestacija ove godine okupiti preko 350 izlagača iz cijele Hrvatske i susjednih država, koji će predstaviti obilje proizvoda visoke kvalitete karakterističnih za područje iz kojeg dolaze. Nadalje, organizatori očekuju rekordnu posjećenost manifestacije, s preko 30.000 očekivanih posjetitelja.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Popularni Vigor u petak u Karlobagu

Povodom 30.godina općine Karlobag 03.prosinca koncert će u Karlobagu održati jedan od najpopularnijih glazbenih sastava grupa Vigor. Općina Karlobag tako sve želi počastiti koncertom. Podijelite

Podijelite sadržaj

Doboš torta

Doboš torta, poznatija kao dobošica, tradicionalno se pravi za velike svečanosti i blagdane. Recept je star više od 150 godina, a priprema se od ranih

Podijelite sadržaj
Play Video