Postavke
kolačića

Vrh HEP-a u Perušiću i Kosinjskoj dolini, radovi na svim poljima

Vrh Hrvatske elektroprivrede na čelu s predsjednikom Uprave Franom Barbarićem te članom Uprave Tomislavom Šambićem danas su obišli velike investicijske projekte na području općine Perušić. Početak radnog dana započeo je obilaskom gradilišta buduće velike stambene zgrade u u centru Perušića koja će brojiti 28 stambenih jedinica.Najveći je to stambeni objekt toga tipa što se gradi na području Like. Uprava HEP-a održala je radni sastanak s načelnikom Općine Perušić Ivanom Turićem.

Na sastanku su uz predstavnike HEP-a d.d. i Općine Perušić sudjelovali Marijan Kustić – predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije, Ernest Petry – direktor Elektrolike Gospić koji je ujedno i član Operativne skupine za pripremu i provedbu projekta „Hidroenergetski sustav Kosinj”, Mario Stilinović – voditelj Uprave šuma Gospić, Luka Matijević – ravnatelj Županijske uprave za ceste LSŽ.

Na sastanku se raspravljalo o započetim i predstojećim radovima kao i o budućem intenzitetu izgradnje svih investicijskih projekata vezanih za izgradnju “Hidroenergetskog sustava Kosinj”, a nakon čega su svi nazočni obišli lokaciju buduće HE Kosinj 2.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video