Postavke
kolačića

Vrijedna donacija Srednjoj školi Otočac

Srednja škola Otočac primila je vrijednu donaciju tvrtke P Automobil Import iz Zagreba. Riječ je o karavanu marke Peugeot 508 koji će našim budućim automehaničarima i autoelektričarima služiti isključivo u edukacijske svrhe. Ugovor o donaciji potpisali su direktor post-prodaje Hrvoje Markota i ravnateljica škole Adela Rukavina.

Dragutin Gotal, direktor marke Peugeot za Hrvatsku, istaknuo je da im ovo nije prva takva donacija. Već su donirali jedno takvo vozilo Strukovnoj školi Vice Vlatkovića u Zadru, dok je Industrijsko-obrtnička škola u Slavonskom Brodu postala bogatija za vozilo marke Citroën C5. Donirano vozilo služit će automehaničarima i autoelektričarima da se upoznaju s aktualnom tehnologijom na vozilu, da mogu primijeniti svoje znanje u praktičnom smislu i da se nauče montaži, demontaži i ostalim poslovima u struci. Da bi rezultat toga bili kompletni i stručno educirani majstori, odnosno serviseri u području automobilske industrije, obučavat će ih nastavnici Ivan Vidmar i Damir Rogić, koji su nazočili ovom važnom trenutku za naše trogodišnje strukovnjake. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i voditelj prodaje Juraj Galović, ali i generalni direktor Tomislav Miletić, koji ovim činom iskazuje iznimno razumijevanje za strukovno obrazovanje. Ravnateljica je zahvalila donatorima i naglasila da će ovo vozilo biti i više nego korisno jer se u svakoj generaciji dosta učenika upiše u ove strukovne programe.

Još jednom zahvala našim gospodarstvenicima na preuzimanju odgovornosti za strukovno obrazovanje, uz nadanje da će takvih suradnji biti još više u bližoj budućnosti!

Tekst: Gorana Mandarić, 2023.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video