Postavke
kolačića

VRIJEDNO Nabavljen novi ultrazvučni dijagnostički uređaj za potrebe Doma zdravlja Senj

Dom zdravlja Senj postao je bogatiji za novi UZV Color Doppler uređaj koji je nabavljen u postupku javne nabave za iznos od 483.587,50 kuna od kojih je 300.000,00 kuna iz decentraliziranih sredstava Doma zdravlja Senj za 2022. godinu dok je iznos od 183.587,50 kuna osiguran iz proračunskih sredstava Ličko-senjske županije.

Nastavak je to ravnomjernog ulaganja u zdravstvo ličko senjske županije.

Primopredaji modernog uređaja za ultrazvučnu dijagnostiku nazočili su ličko-senjski župan Ernest Petry sa suradnicima, gradonačelnik Grada Senja Jurica Tomljanović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Senja Željko Tomljanović te ravnateljica Doma zdravlja Senj Mira Nekić-Lopac kao i ostali zdravstveni djelatnici.

Ravnateljica se u uvodnom dijelu zahvalila županu Petryju i Ličko-senjskoj županiji na kontinuiranoj potpori kako bi se poboljšali uvjeti rada Doma zdravlja Senj te istakla kako će se ovim ultrazvukom stanovnicima grada Senja i okolice omogućiti bolja zdravstvena njega i skrb. Tako će pomoću ovog ultrazvuka pacijenti moći vršiti pregled UZV abdomena, UZV štitnjače, UZV dojke, color doppler karotida i arterija, sve s ciljem što ranijeg otkrivanja malignih bolesti.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Tko se još nije uspio ispovijedit ovih dana, danas od 10.00 do 12.00 sati bit će prilika za ispovijed u našoj crkvi Presvetog Trojstva. Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video