Postavke
kolačića

VRIJEME JE : Turudić će istražiti kako je supruga Darka Milinovića od činovničke plaće kupila 100 000 eura dionice tvrtke Lavčević iz Splita

Darko Milinović, poslijeratni lički politički profiter početkom 2008.godine kao Ministar u Vladi RH u svoju Imovinsku karticu prijavio je uz drugo i Dionice Lavčević koje je tada posjedovala njegova supruga Blaženka Milinović u visini od tadašnji 750 tisuća kuna, ili danas gotovo 100 tisuća eura.

Milinović je tada prijavio da supruga kao Činovnica u Hrvatskim šumama u Gospiću ima plaću 4500 kuna ili danas nešto manje od 600 eura.

Milinovićeva supruga dionice tvrtke Lavčević kupila u vrijeme vladavine danas osuđenog najvećeg političkog kriminalca Ive Sanadera, kada je Milinović bio ministar zdravlja u Vladi, i neto prije potpredsjednik Sabora.

Poslijeratni politički profiter koji je svojevremeno uzimao novac i iz Crnog fonda HDZ-a, svoje bivše stranke iz koje izbačen, u javnosti je o podrijetlu svoje milijunski stečene imovine u vrijeme bavljenja visokom politikom puno objašnjavao, no nikada nije kako je Supruga kao činovnica uspjela doći do vrijednih dionica splitske tvrtke.

www.slobodnalika.com, sve otkriva, sve pokriva

Podijelite sadržaj
Play Video

Kiša dobro došla !

Nakon paklenih vrućina u Liku je došla kiša i donijela osvježenje. Dok je zaustavila spremanje sijena i trave na ličkim poljima kiša je u pravo

Podijelite sadržaj
Play Video