Postavke
kolačića

Vrijeme je za Okolotorno

Ove srijede, 10. srpnja, započinje dugo očekivana i uvijek dobro prihvaćena novljanska manifestacija – naš Okolotorno! Po deveti put, romantične uličice Starog grada pretvorit će se u čarobnu scenu ispunjenu glazbom, veseljem, raznim lokalnim proizvodima i eno-gastro užicima!

Otvaranje Okolotorna je u 19:30 sati, a manifestacija će se održavati svaku srijedu do 28. kolovoza u terminu od 19:30 do 23:30 sati.

Početak manifestacije obogatit će i naša vrijedna udruga 51+ koja će se pobrinuti da se na Frankopanskom trgu zasladite ukusnim poslasticama i domaćim rakijama.

Poseban spektakl bit će vatrena predstava Flamma, koja će Frankopanski trg u 21:30 sati pretvoriti u živopisnu pozornicu s dinamičnom koreografijom, zanosnim ritmovima, plesom i vatrom koja oduzima dah, dok će ugodnu atmosferu duž stare gradske jezgre osigurati čak tri glazbena sastava pozivajući na zaustavljanje i uživanje u najljepšim primorskim zvucima. Večer će obogatiti i klapa Kala svojim nastupom ispred crkve.

Za vraćanje u neka davna vremena pobrinut će se naši Frankopani, dok će „stroga“ gradska straža čuvati glavni ulaz u Stari grad. Članovi KUD-a u bogatoj novljanskoj narodnoj nošnji šetat će gradom, a vi ćete imati priliku prošetati s njima i zabilježiti nezaboravne trenutke.

Posebno uređeni foto kutci, inspirirani prošlim vremenima, bit će savršena kulisa za vaše uspomene.

Izvor: Grad Novi Vinodolski

Podijelite sadržaj
Play Video

U subotu izbori za vodstvo HDZ-a 

Nacionalno vijeće Hrvatske demokratske zajednice na sjednici održanoj 10. lipnja 2024. donijelo je Odluku o održavanju redovnih neposrednih izbora za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike

Podijelite sadržaj
Play Video