Postavke
kolačića

WorldSkills Croatia 2024.

Učenici 8. razreda Osnovne škole “Anž Frankopan” Kosinj posjetili su Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024. koje se je održalo na Zagrebačkom velesajmu.

WorldSkills Croatia dio je Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO). Agencija se snažno zalaže za suradnju između sustava strukovnog obrazovanja i industrije. Natjecanje učenika strukovnih škola posjeduje veliki potencijal da bude vrijedan alat u promociji i podizanju atraktivnosti strukovnog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Naši su učenici imali mogućnost vidjeti izložbene štandove brojnih strukovnih škola iz cijele RH, upoznati se sa željenim zanimanjima te se detaljnije o njima raspitati.

U sklopu profesionalne orijentacije vezane za odabir srednje škole, prisustvovali su radionici “Koje zanimanje odabrati.”

Autor: Zrinka Vukelić

Podijelite sadržaj
Play Video

Ljeto u Mušaluku

Prvi dio večeri proveli smo na radionici izrade predmeta od gline uz stručno vodstvo gospodina Nikice Jelića iz Likovne udruge “Lika”. Naučili smo važnost gline

Podijelite sadržaj

Košarkaški kamp u Otočcu

Košarkaški klub Otočac organizator je košarkaškog kampa koji će trajati od 21. srpnja do 28. srpnja. Kamp će se održati u sportskoj dvorani Srednje škole

Podijelite sadržaj
Play Video