Postavke
kolačića

ZA SVE JE KRIVA KORONA Otkazana svečana sjednica i svečanosti povodom dana grada Otočca

Drage Otočanke i Otočani,obavještavam Vas da se nažalost ni ove godine, povodom proslave Dana Grada Otočca i blagdana zaštitnika Gacke doline, sv. Fabijana i Sebastijana, Grad Otočac neće organizirati svečanosti.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj i pooštravanja mjera od strane Nacionalnog stožera RH, a vezano za javna i privatna okupljanja, odgađa se planirana Svečana sjednica Gradskog vijeća zakazana za 20. siječnja 2022. godine kao i prijem dragih nam prijatelja i partnera koji su s Vama i s nama trebali obilježiti taj dan i uveličati cijelu svečanost. Kao Gradonačelnik Grada Otočca izražavam svoje žaljenje zbog cijele ove situacije, ali na prvo mjesto stavljam zdravlje i dobrobit naše zajednice te Vam se unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.

Na sam Dan Grada Otočca u 10:40 sati kod Spomenika poginulim braniteljima iz Domovinskog rata položit ćemo vijence i zapaliti svijeće te odati počast svim poginulim braniteljima.Svetu misu predvodit će gospićko-senjski biskup Zdenko Križić u 11:00 sati u Crkvi presvetog Trojstva Otočac.U tjednu koji je pred nama, pridržavajući se važećih epidemioloških mjera, a kako bi ipak uveličali i obilježili Dan Grada Otočca u nastavku teksta donosimo Vam nekoliko lijepih događanja koja će organizirati građani Otočca uz podršku Grada.

Ostanite zdravi, optimistični i veseli. Goran Bukovac, Vaš gradonačelnik

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video