Postavke
kolačića

Za toplije županijske dvore 1,4 milijuna kuna

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost zastupan po direktoru Luki Balenu i ličko-senjski župan Ernest Petry potpisali su Ugovor o neposrednom sufinanciranju projekta korištenja obnovljivih izvora energije za projekt „Energetska obnova zgrade Ličko-senjske županije ugradnjom dizalice topline“.

Riječ je o Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu zgrade s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a sve na temelju uspješne prijave Ličko-senjske županije u sklopu Javnog poziva za poticanje obnovljivih izvora energije objavljenog 30. ožujka 2022. godine.

Ukupna vrijednost prve faze Projekta iznosi 1.749.892,52 kuna od kojeg iznosa je odobreno 1.394.914,02 kuna bespovratnih sredstava, dok će se ostatak iznosa financirati sredstvima Ličko-senjske županije.

Cilj projekta je ostvariti uštede u godišnjoj potrošnji energije te osigurati veću kvalitetu rada u ustanovi, priopćeno je iz Ličko senjske županije.

Podijelite sadržaj
Play Video

Priopćenje Jose Vrkljana

Iskreno sam se nadao da kampanja neće ići u negativnom smjeru i nisam htio kopati po prošlosti, ali sam sada prisiljen mojim dragim Gospićankama i

Podijelite sadržaj
Play Video