Postavke
kolačića

Zahvaljujemo generacijama koje su stvarale, gradile,branile i voljele naš Senj

Poštovane građanke i građani našega Senja,

Ponosni na nasljeđe koje su nam ostavili naši preci, slavimo Dan grada Senja posvećen našem nebeskom zaštitniku – svetom Jurju te zahvaljujemo generacijama prije nas koje su stvarale, gradile, branile i voljele naš Senj.

U ovim izazovnim vremenima čuvamo našu tradiciju, prilagođavajući se vremenu i okolnostima. Ali koliko god se sve oko nas mijenja jedna stvar ostaje nepromijenjena, a to je da našega zaštitnika čuvamo tamo gdje je najvažnije – u našim srcima jer je to i stvarno mjesto njegovog štovanja.

Uz želju da se iduće godine svi zajedno okupimo u našem Gradu, dragi sugrađani, od srca vam čestitam Dan Grada i blagdan svetoga Jurja!

OBNAŠATELJ DUŽNOSTI GRADONAČELNIKA

Jurica Tomljanović

Podijelite sadržaj
Play Video

Lički Šurbek !

Za razliku od bivšeg gradonačelnika Gospića koji je vodio Gospić sasvim drugačije “ozbiljno”, nasljednik Darko Milinovića počeo je sa zabavom. Objavio je sliku kako sa

Podijelite sadržaj

Foto natječaj (Ne)Obična bukva!!!

Obilježavanje 7. godišnjice uvrštenja bukovih šuma na UNESCO-ov Popis svjetske baštine – Foto natječaj (Ne)Obična bukva!!! Bukove šume Nacionalnog Parka Sjeverni Velebit ove godine obilježavaju

Podijelite sadržaj
Play Video