Postavke
kolačića

ZAMAH Počinje uređenje luke u Barić Dragi, a cijela podvelebitska obala veliko gradilište

Nakon provedenog postupka javne nabave ovoga će mjeseca početi građevinski radovi u luci Barić Draga koji će izvoditi u nekoliko faza. Cjelokupna vrijednost investicije iznosi 5,6 milijuna kuna, a radovi u vrijednosti od 2,5 milijuna kuna trebaju biti završeni do konca 2022. god,. za što su sredstva osigurana putem Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture i EU fondova.

Prigodom potpisivanja sporazuma o izvođenju radova načelnik Općine Karlobag Boris Smojver zahvalio se ministarstvu i Ličko-senjskoj županiji na mnogobrojnim projektima koje su isti podržali, a koji će biti realizirani na širem području općine Karlobag gdje su u tijeku pripreme za početak izvođenja radova koji će započeti tijekom rujna, od uređenja Trga Giardin gdje će biti izgrađen i ribarski muzej na otvorenom u vrijednosti od 2 milijuna kuna + PDV, uređenje 102 godine stare gradske plaže u vrijednosti od 1,1 milijun kuna + PDV, nastavka III. faze radova na uređenju luke Karlobag u vrijednosti od 4 milijuna kuna, zamjene nedavno izgorjelog krovišta na Kapucinskom samostanu, što malu općinu pretvara u veliko gradilište.

Uređenja luke Barić Draga, luke Karlobag, luke Senj, pristaništa Stinica, trenutno u tijeku uređenje poslovnih prostorija nove zgrade Lučke-uprave u Senju, kao i priprema dokumentacije i idejnog rješenja za proširenje luke Senj velike građevinske ofenzive na podvelebitskom području gdje se ulaže više nego ikad prije.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video