Postavke
kolačića

Zapovjednik Pajo Brkljačić je rekao ono što 90 % pravih branitelja u Gospiću misli !

Darko Milinović, župan na odlasku uspio je podijeliti i ispolitizirati i braniteljske Udruge u Gospiću na čijoj je podrški Milinović 20 godina zasnivao svoju političku vladavinu. Počelo je to već davno 2000.godine kada se lažno vezao u lance zbog uhićenja hrvatskih branitelja, koje je Milinović iskoristio za nacionalni probitak u visoku politiku, dok su mnogi branitelji završili u zatvoru i izdržali visoke zatvorske kazne, poput generala Mirka Norca. Milinović je dva desetljeća Udruge proizašle iz Domovinskog rata u Gospiću i skupinu branitelja koristio za svoj štit, usporedno stvarajući svoj kult ličnosti heroja i među prvim ratnicima Gospića, a prava je istina da branitelja poput Milinovića ima kao pljeve, jer Milinovića pravi branitelji pošalju po šibice, no Milinović i dalje glumi “borčinu”, bez čije puške bi bio pao Gospić.

PRAVI BRANITELJI NISU OVCE ZA ŠIŠANJE

No, čini se i na tom osjetljivom polju padaju maske. Danas se oglasio Zapovjednik 118.Brigade HV-a Pajo Brkljačić koji je pozvao branitelje da u svoje ime podržavaju one koji idu na lokalne izbore, i da pojedini branitelji ne iskorištavaju Udruge proizašle iz Domovinskog rata, jer jedan Branitelj nije cijela Udruga. Stav Brkljačića podržava 90% pravih branitelja, koji nisu nosili pušku i ginuli da bi im Darko Milinović naređivao koga će podržavati i za koga će politički navijati, pa veliki dio istinskih branitelja smeta da ih netko predstavlja. 90% pravi branitelja u Gospiću i na nadolazećim lokalnim izborima glasati će svojom glavom, a ne tuđom, pa je poruka zapovjednika Brkljačića jako odjeknula među braniteljskom populacijom koja je prestala biti nečija glasačka mašinerija, za privatne političke uspone i pobjede, jer iako je 20 godina prošlo još žive sjećanja na lance branitelja u Gospiću.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskrs na Rivijeri Crikvenica

Opušten ambijent uz more, toplo proljetno sunce, neodoljivi mirisi i boje prirode koja se budi, ugodno društvo i dašak tradicije formula su za sjajan provod. 30.

Podijelite sadržaj

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Jučer se u Župi Presvetog Trojstva Otočca održao drugi dan duhovne obnove. Okupio se veliki broj vjernika. Vjernici su posjetili i starački dom, a danas

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video