Postavke
kolačića

Zašto Grad Otočac skriva koliko je platio Severinu ?

Dolazak i nastup popularne Severine na 20.EKO-ETNO GACKA 27.srpnja u gradskom parku u Otočcu već danima je glavna tema u Gackoj dolini. O popularnoj Sevki priča se na javnim mjestima, kafićima, na poljima i kao da svi jedva čekaju kada će se Severina popeti na glavnu pozornicu i krenuti sa svojima hitovima.

Najponosniji je na dolazak Severine, a tko bi drugi nego gradonačelnik Otočca Goran Bukovac koji je i sam glazbenik. Gradska Vlast posve nerazumljivo skriva od javnosti koliko je popularnu pjevačicu platili, točnije platili su je građani Otočca. Očekivano radi se o velikom iznosu koji je velik za puno veće i bogatije gradove nego što je Otočac, pa se i tu možda krije zašto gradska Vlast u Otočcu skriva cifru, iako svima je jasno da Severina nije Coklja i da svoju popularnost gdje god se pojavi skupo naplaćuje. I dok mnogi odobravaju “raskoš” grada, drugi smatraju da je dovođenje Severine “glamur bez pokrića”, iako će mnogi reći da je Otočac sretan što je uspio “dobiti ” Severinu koja sa svojom popularnosti bira gdje će pjevati.

Podijelite sadržaj
Play Video

Ljetni koncerti u Novalji!

Bogat i raznolik glazbeni program očekuje vas u srpnju u Novalji. 14.07.2024. (nedjelja) MAJA ŠUPUT, Riva Metajna, 21:00h 16.07.2024. (utorak) GIULIANO &DIKTATORI, Ruža Vjetrova, Novalja,

Podijelite sadržaj

Film “Seoba mačaka s Karpata”

Prvo javno prikazivanje filma o provedbi LIFE Lynx projekta u Hrvatskoj bit će – Gorski kotar, srce dinarske populacije risa! Film “Seoba mačaka s Karpata”

Podijelite sadržaj
Play Video