Postavke
kolačića

Zbog velike količine snijega odgođeno vođenje planinarskom stazom od ulaza u Park do Zavižana

Zbog velikih količina snijega koji je ovaj tjedan pao na području Parka, nismo u mogućnosti održati edukativno vođenje planinarskom/poučnom kružnom stazom od ulaza u Park (Babić Siće) do Zavižana i natrag zbog sigurnosti posjetitelja.

Umjesto planiranog vođenja u Parku, organiziramo za sve prijavljene posjetitelje besplatan ulaz i stručno vođenje u Kući Velebita. Stručno vođenje u Kući Velebita održati će se u nedjelju, 28. 4. 2024. u 10:00 sati.

Cesta od ulaza Babić Siča prema Zavižanu je čišćena i prohodna je samo za terenska vozila i vozila sa zimskom opremom. Zbog novonapadalog snijega ovaj tjedan i zimskih uvjeta na planinarskim stazama pozivamo posjetitelje na krajnji oprez.

Molimo da uvažite naše upozorenje i time spriječite dovođenje u opasnost kako Vaših života tako i osoba koje su dužne u slučaju nesreće intervenirati i spašavati Vas.

Hvala Vam na razumijevanju!

📷 A. Nekić i V. Lopac

Podijelite sadržaj
Play Video

Rock spektakl u Novom Vinodolskom

Jedan od najslušanijih glazbenih sastava u Hrvatskoj privlači i oduševljava publiku svih dobnih uzrasta. Ako ste spremni za glazbeno putovanje prepuno emocija, energije i nezaboravnih

Podijelite sadržaj
Play Video