Postavke
kolačića

Zlatna kuna tvrtki Kroma iz Gospića

Ovogodišnju Zlatnu kunu na najuspješniju srednju tvrtku dobila je  tvrtka Kroma d.o.o. iz Gospića. Ova tvrtka posluje od 2008. godine. Danas ima 32 zaposlenika te ima još tri obiteljska društva u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Nudi sveobuhvatnu uslugu u industriji pranja različitih vrsta vozila: od savjetovanja i podrške u planiranju i razvoju projekata do prodaje, isporuke, montaže i servisnog održavanja opreme za pranje, poput samoposlužnih autopraonica, automatskih praonica, portala, sustava za pranje kamiona i autobusa, automatiziranih tunelskih sustava i profesionalnih visokotlačnih perača, kao i cjelokupni asortiman rezervnih dijelova i kemikalija za pranje.

Pružaju i specijalizirane usluge montaže najnaprednijih sustava za pranje u diljem Europe. Trenutno u poslovnoj zoni Derale u Gospiću završavaju svoj veliki projekt „KROMA CAR WASH FACTORY“. To je rezultat višegodišnjeg procesa transformacije poslovanja društva usmjerenog optimizaciji poslovnog procesa, razvijanju inženjerskog odjela i vlastitog proizvodnog pogona, te izgradnji novih uredskih i skladišnih prostora. Ova tvrtka je dobitnik Zlatne kune i prošle godine.

Podijelite sadržaj

Gacki sokoli pozvani na Državno prvenstvo u Poreč

Naši Gacki sokoli nastavljaju sa sportskim uspjesima. U petak su osigurali još jedan plasman na Državno prvenstvo školskih sportskih društava u Poreču. I djevojke i mladići dokazali su da im nema jačih u futsalu u Ličko-senjskoj županiji. Tako će

Podijelite sadržaj
Play Video