Postavke
kolačića

Zlatni vaterpolisti kod premijera Andreja Plenkovića

Andrej Plenković: Barakude, učinili ste cijelu Hrvatsku ponosnom, čitavu naciju! Siguran sam da ste uzor našim mladima, neka se nadahnu vašim vrijednostima – zajedništvom, timskim radom, pobjedničkim duhom, zdravim životom, domoljubljem, prijateljstvom!

I dalje ćete imati maksimalnu potporu Vlade RH. Još jednom vam od srca čestitam i na tituli svjetskih prvaka i na 🥈 u Europi, koje ste osvojili u samo 45 dana! Vaše je postignuće fascinantno! Dragi Ivica, uspjeli ste ono što se činilo nemogućim – da po broju trofeja preskočite proslavljenog Ratka Rudića!

Svaka čast!

Izbornik Ivica Tucak: Velika Vam hvala za sve što radite za hrvatski vaterpolo i hrvatski sport u cjelini! Bez Vaše pomoći i promptne intervencije #EWPC2024 ne bi se uspio organizirati u Zagrebu i Dubrovniku – a to je europsko srebro bilo uvod za naš veličanstveni rezultat u Dohi! Sport je 1 od najboljih ambasadora 🇭🇷. Vjerujem da ćemo se ovdje ponovno vidjeti nakon Olimpijskih igara!

Izvor: HDZ

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Sretan Uskrs želi Grad Senj

Svim sugrađankama i sugrađanima grada Senja, kao i svim ljudima dobre volje čestitamo Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Neka Vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom, blagostanjem

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video