Postavke
kolačića

Župan Petry : ako sam Ja žabac, Milanović je ugojeni prasac !

Nakon što je danas predsjednik Zoran Milanović u Gospiću rekao da je ličko senjski župan Ernest Petry žabac, nije se dugo čekao odgovor.

Petry je rekao ako je on žabac, onda je Milanović ugojeni prasac.

Čitam u medijima da me iznemogli maratonac Milanović, koji se državnim problemima bavi u dokolici i izmišlja načine kako Hrvatskoj naštetiti, nazvao žabicom, valjda iz razloga jer se nisam htio odazvati i pridružiti njegovom “protokolu” i manipulacijama prigodom obilježavanja 30. obljetnice slavne 9. gardijske brigade „Vukovi”, već sam počast poginulim hrvatskim braniteljima odao u gospićkoj vojarni, nakon što je on otišao iz Gospića, u nazočnosti ukrajinskog veleposlanika u Republici Hrvatskoj Vasilja Kiriliča, kojom prigodom su počast za 56 poginulih pripadnika 9. gardijske brigade odali članovi obitelji stradalih pripadnika 9. gardijske brigade, pripadnici Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi”, kao i pripadnici svih drugih gardijskih brigada.

Čovjek izjavljuje da sam ja bio njegov kandidat za gradonačelnika Gospića 2013. god., pa sam prisiljen reagirati jer ne mogu vjerovati da je čovjek toliko puknuo ili je toliko opterećen iznošenjem laži da su mu one postale svakodnevni fetiš za političko preživljavanje.

Predlažem mu da pod hitno, zdravlja radi, ode na pregled kod liječnika i da odradi doping kontrolu, jer je doslovno pobrkao lončiće, tim više jer dok sam ja davne 1989. i 1990. i nadalje sudjelovao u osnivanju mladeži HDZ-a, kao i u mnogim procesima stvaranja Hrvatske države, pretpostavljam da je on u to vrijeme jeo kavijar i pio džin, kako je hit pjesma Zabranjenog pušenja opjevala „junaka” ulice…

Milanoviću koji voli filmove mogu ponovno poručiti da je on iznemogli maratonac koji u potpunom bunilu trči svoj počasni krug, a može se pronaći i u citatu iz istoimenog filma „Zoki je malo umoran”, jer je to po njegovim svakodnevnim izjavama više nego razvidno.

ZAGLABIO U BLATO  

Zaglibivši u blatu poput agresorske ruske armade on je toliko opterećen uspoređivati ljude sa životinjskim vrstama da je funkciju vrhovnog zapovjednika oružanih snaga pretvorio u karikaturu plamenog jazavca, jer ukoliko sam ja žabac, kako me nazvao predsjednik Republike Hrvatske gospodin Zoran Milanović, onda ja za njega mogu reći da je on ugojeni prasac i da pod hitno treba otići na dijetalnu prehranu!

Još jednom ističem da s dubokim pijetetom i ovim putem odajem duboko poštovanje i počast svim poginulim pripadnicima 9. gardijske brigade „Vukovi”, kao i svim hrvatskim braniteljima koji su svoje živote položili i utkali na oltar Hrvatske domovine, ističe Ernest Petry.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video