Župan Petry : hvala svima, poslali smo u svijet najljepšu razglednicu iz Gospića i Ličko senjske županije

Župan Ernest Petry zahvalio svima koji su uveličali jubilarnu zlatnu 25. manifestaciju “Jesen u Lici”.

Hvala svim izlagačima i izvođačima koji su proteklih dana svojim prisustvom obogatili i uveličali cjelokupan program 25. manifestacije “Jesen u Lici”. Ovogodišnja manifestacija oborila je sve dosadašnje rekorde u broju izlagača i posjetitelja, na koji način smo poslali najljepšu moguću razglednicu iz grada Gospića i Ličko-senjske županije. Veliko hvala organizacijskom odboru koji je zadnja tri mjeseca intenzivno radio na pripremi manifestacije u sklopu koje smo ove godine organizirali 1. glazbeni festival „Lika fest“, kao i izbor za Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske.

U ime domaćina zahvaljujemo svim posjetiteljima i dragim nam gostima, koji su u tri dana mogli osjetiti ličku dobrodošlicu, vidjeti naše tradicionalne običaje, poslušati izvornu glazbu i ličku pjesmu, osjetiti okuse ličkih delicija, posjetiti izložbe domaćih autohtonih životinja te u svojim srcima ponijeti uspomene iz naše prelijepe Like i Ličko-senjske županije.

Vama dragim gostima i posjetiteljima želim da i dalje u svojim srcima nosite ljepotu Like kao i da nam dođete opet, jer naša junačka Lika i Ličko-senjska županija uvijek je bila dobar domaćin koju oplemenjuju vrijedne kćeri i ponosni sinovi dičnoga nam Velebita, istaknuo je župan Petry.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video