Župan Petry sa uglednim Europskim političarima

Ličko senjski župan Ernest Petry tijekom trodnevnog boravka na kongresu Vijeća Europe u Strasbourgu imao je i više susreta s uglednim Europskim političarima.

U Strasbourgu sastao sam se sa Leendertom Verbeekom – predsjednikom Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe te Haraldom Sondereggerom – potpredsjednikom Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe.

Ličko-senjski župan tri je dana boravi u Francuskoj kao jedan od predstavnika Hrvatske zajednice županija, gdje je sudjelovao na sjednici Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe što je uopće od postojanja prvi župan iz Ličko senjske koji je sudjelovao na Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti u jednoj zemlji EU. Petry je iskoristio boravak i za promociju Ličko senjske županije.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Advent u Općini Plitvička jezera

Amantes duo nastupiti će na božićnom koncertu koji organizira TZ Plitvička jezera Visit Plitvice Lakes i Općina Plitvička Jezera. Amantes duo stvorit će božićnu čaroliju

Podijelite sadržaj

Dan planina – Velebit

Povodom 11. prosinca – Međunarodnog dana planina Javna ustanova Nacionalni park Sjeverni Velebit poziva Vas u petak, 08. prosinca 2023. u 18:00 sati u Kuću

Podijelite sadržaj
Play Video