Postavke
kolačića

Župan Petry : sretno bilo našim učenicima

Povodom prvog dana škole u svoje ime i u ime svojih suradnika upućujem najiskrenije čestitke svim učenicima s područja Ličko-senjske županije, a posebno našim malim prvašićima i njihovim roditeljima na upisu u novu školsku godinu i nadolazeće životne izazove.

Mnogi od vas će po prvi puta sjesti u školske klupe čime započinje najznačajnije razdoblje u vašim životima. Razdoblje odgoja, obrazovanja, upoznavanja novih osoba i širenje znanja o svijetu oko nas i nama samima.

Stoga i ove školske godine nastavljamo s brojnim ulaganjima i projektima u obrazovanje. Osigurani su pomoćnici u nastavi za sve učenike kojima su potrebni, a za obitelji i učenike kojima je financijsko-materijalno situacija lošija osigurali smo besplatnu školsku prehranu, kao i mogućnost korištenja produženog boravka i smještaj u učeničkom domu za sve potrebite. Neke škole imaju novoizgrađena školska igrališta, pojedine obnovljene školske prostore, a nabavljena je dodatna oprema i pomagala za praktičnu nastavu.

Svi mi zajedno smo generacija koja želi u naslijeđe ostaviti uređenu, obrazovanu, progresivnu i naprednu županiju na ponos nas i naše djece.

Svim učiteljima i nastavnicima želim još jednu uspješnu i radosnu školsku godinu, ravnateljima da stvaraju školu za život a ne za ocjene, roditeljima da budu ponosni na svoju djecu i pruže im svaku podršku, a vama dragi učenici, da uvijek imate na umu da je budućnost vašeg mjesta, županije i države onakva kakva je količina znanja koje steknete.

Sretno vam bilo svima u novoj školskoj godini, gdje ćete u školama dobiti sve potrebne informacije oko dodjele knjiga, organizacije prijevoza i ostalih uvjeta.

Ličko-senjska županija pratit će vaš rad i veseliti se svakom vašem uspjehu.

Sretno vam svima bilo u novoj školskoj godini, budite ponos svojim roditeljima, učiteljima i nastavnicima i upamtite da su vaša stečena znanja samo vaša i nitko vam ih uzeti ne može.

Vaš ličko-senjski župan

Ernest Petry, mag. iur. univ, spec. oec. – MBA

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Uskršnji doručak u Novalji!

Dobrodošli na naš tradicionalni 22. po redu Uskršnji doručak u Novalji! Bogata blagdanska trpeza i koncert grupe Cambi čekaju vas na sunčanom Trgu Bazilike! Ponedjeljak,

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video