Postavke
kolačića

3.BAŠKE OŠTARIJE TRAIL – BOŠT 2023.

U subotu, 10. lipnja 2023. godine u organizaciji Atletskog kluba Velebit, Parka Prirode Velebit i pod pokroviteljstvom Općine Karlobag održava se 3. BAŠKE OŠTARIJE TRAIL – BOŠT 2023.

Baške Oštarije Trail jedina je utrka koja povezuje najatraktivnije dijelove Srednjeg Velebita ali i lički dio Velebita sa onim primorskim jer se staze trče uz spektakularni pogled na Karlobag, Pag i cijeli Velebitski kanal. Osim lijepog pogleda, ova utrka može se pohvaliti i nadaleko poznatom ličkom gostoljubivošću, ali i bogatim nagradama.

Utrka se sastoji od dvije staze:

Četiri vrha (11 km – 750 m ↑ 750 m ↓)

Family time (7 km – 150 m ↑ 150 m ↓)

Family trail nije zahtjevna staza, prilagođena je za obitelji i kućne ljubimce, a organizatori su za obitelji osigurali i povoljniju cijenu ulaznice.

Kotizacije za obje staze uključuju medalje, majice, Velebitsko pivo, ličku štrudlu i obrok graha, a pobjednike staze “Četiri vrha” očekuju i vrijedne nagrade u obliku bonova za kupovinu sportske opreme u iznosu od 150, 100 i 50 eura.

Link za prijavu i sve informacije:

https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1959

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Župa Presvetog Trojstva Otočac

Tko se još nije uspio ispovijedit ovih dana, danas od 10.00 do 12.00 sati bit će prilika za ispovijed u našoj crkvi Presvetog Trojstva. Vidimo

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video