Postavke
kolačića

DJ LEGENDE IAN POOLEY I FELVER U GOSPIĆU ZA ROĐENDAN NIKOLE TESLE

Snaga svjetlosti svima nam je poznata – ona poboljšava atmosferu, raspoloženje i doživljaje. Bez svjetlosti i struje, ne bi bilo ni javnog izvođenja glazbe, pogotovo one elektroničke. U čast genija Nikole Tesle, njegov 165. rođendan bit će proslavljen i cjelovečernjim plesom Tesla Power of Lights u atriju KIC-a u Gospiću u subotu od 22 sata uz slobodan ulaz.

Kako i priliči, nastupit će legenda svjetske house scene Ian Pooley, čovjek već toliko udomaćen u Hrvatskoj da je postao sinonim za dobru zabavu. Iza ovog berlinskog DJ-a su više od dva desetljeća bogate karijere, nastupi diljem svijeta, bezbrojna izdanja, kao i remixevi za izvođače poput Daft Punka, Deee-Lite i Carla Coxa te uvijek svježi materijali obogaćeni novim trendovima. Veliki prijatelj Hrvatske Ian Pooley nastupio je u našoj zemlji više od 50 puta, no svirati ovdje, kako sam priznaje, i dalje mu je vrlo uzbudljivo. Pogotovo u ovom trenutku nakon gotovo godinu i pol pauze u nastupima zbog pandemije.

I u Gospiću će s njim nastupiti njegov stari prijatelj Felver, jedan od pokretača domaće elektroničke scene. Već 30 godina popularni Felver donosi najbolje plesne zvukove kao DJ, ali i promotor te organizator glasovitih projekata kao što su Stereo Studio i Stereotip. Ovaj legendarni dvojac jamac je sjajnog provoda u posebnoj prigodi u Gospiću. Partyju će u sklopu programa Tesla Power of Lights od 21 sati prethoditi promocija ekskluzivne kolekcije modnog brenda ELFS, posvećene Nikoli Tesli te Laser show.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video