Postavke
kolačića

KOKOŠARENJE Nedavno dao ostavku na mjesto gradonačelnika, srušio Proračun, uskoro će podržati novi, novog gradonačelnika !

Karlo Kace Starčević, bivši gradonačelnik Gospića i dalje zaokuplja pozornost lokalne javnosti i nakon što je najprije izazvao prijevremene izbore za gradonačelnika Gospića i nakon toga javno podržao novoizabranog gradonačelnika Darka Milinovića. Starčević nije više gradonačelnik, ali je aktivirao svoj mandat u Gradskom vijeću pa je sada Vijećnik koji diže ruku ZA i PROTIV. Starčević je svojom ostavkom na mjesto gradonačelnika automatizmom kriv što Gospić nije donio Proračun za ovu godinu, i sada se čeka usvajanje ili odbijanje proračuna Gospića za 2024.godinu koji će predložiti novi gradonačelnik.

NASTAVAK RAZOTKRIVANJA PRLJAVI IGARA

Za očekivati je da će taj Proračun podržati i sam Starčević kao vijećnik, što će dodatno nastaviti razotkrivati karte za mnoge prljavih igara bivšeg gradonačelnika Gospića, koji nastavlja svoju svojevrsnu prevaru građana, jer građani su Starčeviću dali Mandat da u četverogodišnjem mandatu predlože svake godine svoj Proračun, a ne da na kraju podržava tuđi, iz njedara dojučerašnjeg “neprijatelja” koji mu je ne tako davno javno nudio pomoć da ga izliječi.

WWW.SLOBODNA LIKA. COM, sve otkriva, sve pokriva

Podijelite sadržaj
Play Video

Od petka započinje Brinjsko ljeto!

Pridružite nam se u petak 05. srpnja na dobro poznatom mjestu zvanom Pista na projekciji animiranog filma Richard the stork. I ne zaboravite ponesti dekicu

Podijelite sadržaj

Zamolba za donaciju

Molimo sve koji su u mogućnosti da pomognu našoj sugrađanki Dori kako bi joj se olakšalo u ovoj teškoj situaciji. Hvala Vam Izvor: Općina Brinje

Podijelite sadržaj
Play Video