Otišao Stipa, Otočac više za njega ne pita

Nakon što su mu građani 30.svibnja dali crveni karton danas je i službeno završila era političke vladavine Stjepana Kostelca u gradu Otočcu. Kostelac je godinama bio politički “brend” Gacke doline, no sa vremenom Veterinar je srozao svoj ugled, što se moglo vidjeti na izborima. Čini se kraj karijere je počeo kada se Kostelac sprijateljio sa svrgnutim političkim gubernatorom iz Gospića na kome je Kostelac sagradio dobar dio svoje političke karijere koja je počela dobro i odgovorno, a završila loše i nikako.

PROMAŠIO ŠEFA I STANICU

Čini se osim pakta sa Voždom iz Gospića Kostelac je otišao u povijest jer se okružio krivim ljudima, interesnim pajdašima, pa su se počele redati afera za aferom, što su na kraju kaznili birači koji u Kostelcu nisu vidjeli budućnost. Kostelac je oko sebe okupio dosta “avrlja” koji su se osim kupovine tuđeg smeća predstavljali kao ugledni građani. Veterinaru nisu pomogli niti lokalni mediji predvođeni Radio Otočcem koji su dobrim dijelom kumovali padu, pa njihovo pisanje i objave nanosili štetu Kostelcu. Kostelac je jedan od većih, kapitalni političkih gubitnika lokalnih izbora u Ličko senjskoj županiji. Godine mu nisu saveznik, pa je definitivno politička prošlost u Otočcu, koga će građani što prije zaboraviti, i zbog političkog šaranja.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Memorijalni centar Domovinskog rata

U mjesecu kada se prisjećamo žrtve i hrabrosti Vukovara Memorijalni centar Domovinskog rata, Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti i Spomen dom Ovčara radit

Podijelite sadržaj
Play Video