Postavke
kolačića

Ovo je prva lička faca iz Like u HEP-u, Član je uprave, bogat je

Nikola Rukavina član je HDZ-a, a od 1998. do 2008. godine radio je u tvrtki T-Mobile Hrvatska, da bi u HEP došao 2008. godine, na mjesto člana Uprave za korporativnu funkciju komercijalni poslovi. Od 2009. do 2017. godine na funkciji je direktora, odnosno pomoćnika direktora HEP Proizvodnje d.o.o., a od siječnja 2018. član je Uprave. Rukavina je prijavio plaću od 22.826 kuna, no riječ je o podatku s početka mandata. Koliko zaista iznosi njegova plaća, nisu nam htjeli reći.

Rukavina je prijavio dvije kuće. Jedna je u Zagrebu od 390 kvadrata koja je procijenjena na 2.5 milijuna kuna, dok je druga kuća u Lukovom Šugarju od 443 kvadrata i procijenjena je na milijun kuna. Od 2007. godine ima aktivan kredit od 165.650 švicarskih franaka, a mjesečna rata mu iznosi oko 7 tisuća kuna.

Kako smo otkrili, Rukavina je morao ažurirati svoju imovinsku karticu s obzirom na to da je dio nekretnina izgubio diobom bračne stečevine, piše Index.

Inače, Nikola Rukavina koga od milja u Gospiću zovu “Niko pas” bio je svojevremno skaut propale ženske košarke u Gospiću i veliki prijatelj današnjeg ličko senjskog župana na odlasku Darka Milinovića. Mnogi tvrde da je upravo preko Milinovića Rukavina se probio u Upravu HEP-a.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video