Pero Aračiću gdje si se skrio 1991.godine ?

Suprug ravnateljice OŠ dr. Franje Tuđmana Pero Aračić, samozvani novinar na svojem portalu Likaplus i neradnim danima ne miruje. Uostalom, za njega su svi neradni jer je već pet godina suspendiran zbog povrede prava djeteta te sjedi kući i noćima piše tekstove iz kojih u BUJICAMA pršte laži, bijes iz mržnja samo zato što njegova supruga u prošli četvrtak, u drugom natječajnom postupku, ponovno nije izabrana za ravnateljicu osnovne škole u Korenici. Osvećuje se putem svojeg portala Likaplus roditeljima, djelatnicima, bivšem ravnatelju Bošku Lončaru koji mu je trn u oku jer je, za razliku od njega, sudjelovao kao dragovoljac domovinskog rata u obrani svoje domovine. Za dotičnoga samozvanog novinara ne vrijedi ono pitanje: „Gdje si bio 91?”, već „Gdje si se skrio 91?”

U četvrtak, prije sjednice za izbor ravnatelja prijetio je po Korenici da, ako njegova žena ne bude izabrana za ravnatelja da će novinari BUJICE Velimira Bujaneca doći u OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici i izazvati skandal jer branitelji nisu javno osudili „čin” pripadnika SDSS-a u Korenici kojima smeta oslikani mural dr. Franje Tuđmana i vukovarskog vodotornja u školi.  A dotični nemaju pojma da mural uopće postoji u OŠ dr. Franje Tuđmana! Otkud pravo Peri Aračiću da proziva branitelje, a on sam ima ukupno nula dana provedenih na ratištu? Otkud pravo Peri Aračiću da potiče međunacionalne sukobe u Korenici i maltretira žitelje Korenice samo zato što je OPSJEDNUT, a opsjednut je suludom misijom da mu supruga Dražena Aračić MORA SILOM biti ravnateljica OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici!

Ima pravo jer mu je dano pravo da preko privatnog portala Likaplus širi čistu mržnju i uznemirava sve oko sebe. PRAVO PITANJE JE TKO JE U DEMOKRATSKOJ DRŽAVI TO DOPUSTIO, PRECIZNIJE OD ČIJEG NOVCA SE FINANCIRA OVAKAV PORTAL KOJI SLUŽI ISKLJUČIVO ŠIRENJU LAŽI, POZIVANJU NA MRŽNJU PREMA ISTOMIŠLJENICIMA, PREMA BRANITELJIMA, PREMA PRIPADNICIMA NACIONALNIH MANJINA? OVA PITANJA ĆE SE USKORO POSTAVITI NA DRŽAVNOJ RAZINI!, pišu čitatelji.

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

Radi li se radi u Švici

Trgovina u Švici dobila je novi krov. Lijepo vrijeme poslužilo je radnike i krov je kompletno uređen. Riješen je problem curenja vode i očuvana unutrašnjost

Podijelite sadržaj
Play Video