Pero opet stvara kaos u OŠ dr. Franje Tuđmana u Korenici!

U tijeku je natječajni postupak za izbor ravnatelja OŠ u Korenici. Atmosfera je došla do usijanja. U suludoj misiji da mu žena mora osvojiti još jedan mandat ravnateljice, Pero Aračić se obrušio na koreničke roditelje svim raspoloživim manipulacijama, kako samo on to zna. Izmislio je provođenje ankete na roditeljskim sastancima u kojima se roditelji moraju izjasniti podržavaju li aktualnu ravnateljicu Draženu Aračić (iako nije jedini kandidat u natječajnom postupku), proziva roditelje koji nisu navodno poslušali „glas roditelja”, tj. izmišljeni postotak provedene ankete  u razrednim odjelima, pa glasali suprotno od postotka. Zanimljivo, a glasovanje tajno. Proziva lokalne političare, HDZ, SDSS, spominje supruge, prijateljice, ucjenjuje  Županiju kao osnivača Škole.

Nadajmo se da će se stati na kraj ovom ludilu! , piše čitatelj iz Korenice .

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video

PLEMENITO Milorad se ne zaboravlja

Povodom blagdana Svih svetih četvrtu godinu za redom članovi UBDR općine Plitvička jezera obišli su vječno počivalište veterana Domovinskog rata, bivšeg pripadnika i časnika 2.

Podijelite sadržaj

Zalazak sunca u Jurjevu

Kad se čovjek privikne na noć, tad počinje čarolija. Zvijezde reflektiraju svjetlost na tamnom moru, a sunce se izdiže iznad Jadranskog mora. Ako čeznete za vječnim

Podijelite sadržaj
Play Video