Postavke
kolačića

TO TREBA LICI U Brinju pred otvaranjem investicija od čak 150 milijuna kuna,u konačnici biti će zaposleno 80 radnika

U Brinju je pred otvaranjem veliko kogeneracijsko postrojenje energana i pilana u vlasništvu Sherif grupe. Investicija je vrijednosti 150 milijuna kuna . U I.fazi je zaposleno 12 osoba, od toga 6 inženjera elektrotehnike i strojarstva, dok je ostalih 6 osoba elektrotehničke struke te kotlovničari koji već imaju određena radna iskustva s obzirom da se radi o izuzetno zahtjevnom i odgovornom poslu. S obzirom da na području Općine Brinje nažalost nemamo dovoljno fakultetski obrazovanih kadrova, primljena su 3 inženjera iz Otočca, 2 iz Senja te 1 sa područja Općine Brinje, dok je ostalih 6 osoba sa srednjom stručnom spremom, zaposleno sa područja Općine Brinje, ističe načelnik općine Brinje Zlatko Fumić.

U II krugu zapošljavanja do kraja 6. mjeseca dodatno zaposliti još 10-15 osoba, dok će se do kraja investicije zaposliti ukupno oko 80 osoba .

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Sretan Uskrs želi Grad Senj

Svim sugrađankama i sugrađanima grada Senja, kao i svim ljudima dobre volje čestitamo Uskrs, najveći kršćanski blagdan. Neka Vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom, blagostanjem

Podijelite sadržaj
Play Video
Play Video